Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jen pár týdnů, co Andrea Kalivodová (46) porodila své druhé dítě a přestože je stále v šestinedělí, tak je zpěvačka plná sil a energie. Operní pěvkyně nás pozvala do svého rodinného domku v Psárech za Prahou a podělila se o své domácí štěstí.

S troškou nadsázky by se dalo říct, že operní diva má doma tři chlapy v chalupě - manžela Radka, dvouletého Adriana a malého Sebastiana, který se narodil 31. ledna a má se čile k světu. Nebylo tedy divu, že při naší návštěvě bylo v její domácnosti docela živo.

„Je to paráda, chlapská energie, která z těch mých parťáků čiší, je skvělá a nabíjí mě. Adrianek je aktivní dítě, hodně temperamentní, už hraje fotbal, plave, občas je sice trochu hlučnější, ale je to pořád malý kluk a k těm to patří,” říká Andrea.

A už odhalila charakter svého měsíčního syna Sebastiana? „Je to zlaté miminko. A strašně moc se mi líbí, že se mají kluci rádi. Ten menší z toho asi ještě nemá úplně rozum, ovšem bráška ho rád chová, pusinkuje, a je na něm vidět, že nedávný přírůstek do rodiny vítá,“ řekla natěšená miminka.

Manžel operní pěvkyně Radek je zejména v tomto období velkou oporou, miminko dokáže obléknout i vykoupat. Jen vaření a krmení zůstává na Andree.

„Vůbec mi nedělá problémy přidat ruku k dílu, kromě potloukání se kolem sporáku. Je to fajn a užívám si to. Sebastiánek je ještě hodně malé mimčo, Adrián někdy vydá za dva, ovšem je lepší, než kdyby někde seděl otráveně v koutě. A hýbat se musí, protože z jídla má nejraději dorty a čokoládu, takže ho musíme občas v jeho stravovacích choutkách krotit,“ s úsměvem prozradil šťastný taťka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám