Hlavní obsah
Článek

O tom, že je Hana Gregorová (71) vynikající kuchařka, se hodně ví. Oblíbená herečka si prý ale velmi potrpí na domácí výzdobu. S každou změnou ročního období nebo příchodem důležitého svátku mění v bytě dekorace.

„Vždycky jsem to prožívala, vždycky jsem měla spoustu velikonočních vajíček, vánočních ozdob, každý rok mám úplně jinak ozdobený vánoční strom, mám to prostě hrozně ráda,” prozradila Gregorová, kterou jsme potkali na otevření nové prodejny dánského řetězce s designovými doplňky. Právě zde byla ve svém živlu.

Gregorová má ohromné množství nejrůznějších dekorativních předmětů, které po použití většinou odevzdává kamarádkám. „Když jsem se stěhovala z domu v Říčanech do svého stávajícího bytu, tak naběhly kamarádky a odnesly si spoustu věcí,” řekla herečka.

V průběhu zimy Gregorová nevyrazila nikam do exotiky a ani ji netáhly hory. „Nejsem lyžař a na hory se dívám nejradši z tepla kavárny s kávou a cigárkem,” prozradila na sebe paní Hana, která na zahraniční dovolenou vyrazí až v létě.

„Vždycky se rozhoduju na poslední chvíli, většinou v červnu se rozhodnu, kam pojedu. Moc se mi líbilo v Turecku, ale nejsem si úplně jistá, jestli jsem tak velký dobrodruh, abych riskovala život,” řekla Gregorová, která na druhou stranu věří na osud: „Co se má stát, to se stane. Věřím, že renomovaná cestovka by nevypravila turisty do nebezpečných oblastí. Na druhou stranu tragická událost se může stát i tady na ulici v Praze.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám