Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebyl jen nemotorný na tanečním parketu, ale Lukáš „Tydýt“ Pavlásek (45) není úplně užitečný ani v reálném životě. Když herec, spisovatel a tanečník slavnostně otvíral novou prodejnu dánského řetězce s designovými doplňky, tak se přiznal, že s domácími pracemi zásadně nepomáhá.

„Doma jen čtu, maximálně třídím knihovnu, aby se mi všechny knihy vešly,” říká Pavlásek a jedním dechem dodává: „Já si prakticky nekupuju nic jiného než knížky. Když si jdu koupit něco na sebe, tak si koupím knihu.”

Jeho partnerka Denisa Cingelová by o tom mohla vyprávět. „Ona už s tím do vztahu šla, tak si musela zvyknout,” říká Pavlásek. Tydýt ze StarDance je naprostý antitalent na domácí práce, nebo se na to vymlouvá. „Já například prázdné obaly vracím zpátky do lednice. Prázdné nádobí nechám na stole a nedám ho do myčky. Já prostě nevím, proč to dělám. Ona je z toho trošku na nervy, ale co se mnou nadělá,” krčí rameny Lukáš.

Je otázkou, jestli si jeden z nejznámějších komiků z pořadu Na stojáka nedělal jen legraci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám