Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší pauze se na veřejnosti objevila Jitka Boho (32). Rodičovství se na mamince roční Rosálie viditelně projevilo. Česká Miss 2010 překvapuje super štíhlou postavou, za což může hlavně skutečnost, že stále kojí. Vždyť se taky od malé Rosálky nehne na krok. „Ještě jsme s manželem nezkoušeli být přes noc pryč. To by asi Rosálka bez mlíčka nedala a koneckonců já bez malé taky ne,“ usmála se krásná Jitka Boho.

Bývalá modelka, která se snaží prosadit jako zpěvačka, po narození prvního potomka na vlastní kůži zjistila, že péče o dítě přináší hodně starostí a nákladů. Jitka dělá vše pro to, aby mohla své dceři poskytnout vše pro její zdravý a šťastný růst. Ví, že existuje spousta dětí, které nemají to štěstí vyrůstat v hmotném dostatku, proto se nyní stala patronkou dobročinného projektu a vydala se i s celou rodinou na nákup, aby je podpořila.

„Každý může pomoci zařídit dětem v nouzi útulný domov. Jako matky se mě toto téma velmi dotýká a vím, jak je důležité poskytnout dítěti vše pro jeho šťastnou budoucnost. Nyní můžeme všichni úplně jednoduše během běžného nákupu udělat velkou radost dětem,” názorně ukázala Jitka Boho, která na nákupy vyrazila se svým manželem, muzikantem Lukášem, i roční dcerou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám