Hlavní obsah
Článek

Vypadá to jako poslední vzepětí sil předtím, než si sáhl na život! Smrt fotografa slavných Václava Širce (†40), který vypadl z okna v pátém patře, a vše nasvědčuje tomu, že šlo o sebevraždu, šokovala všechny, třeba i modelky, které jen pár dnů před smrtí obvolával a domlouval si s nimi focení.

„Václav mi psal jen pár hodin před smrtí. Chtěl fotit,“ svěřila se nám jedna z modelek, nebyla ale zdaleka jediná. „Kontaktoval mě dva dny předtím, než to udělal. Tři roky se neozval, až teď,“ přidává se další.

„Skutečně obvolával a kontaktoval krátce před svou smrtí mnoho holek. Spousta z nich se mi teď ozvala s tím, že v poslední době, předtím, než se to stalo, od něj měla zprávy, že má nápady na focení a že je chce zrealizovat. Jako by zoufale hledal někoho, kdo by mu na poslední chvíli zase vrátit chuť žít,“ řekl Super.cz kamarád zesnulého fotografa.

Podobné zkušenosti má i Eva Decastelo (45). „Mluvili jsme spolu naposledy před čtrnácti dny, domlouvali jsme se, že konečně něco po těch letech vyfotíme. Pak jsem si bohužel u něj na sociální síti od jeho bratra přečetla, že tu už Vašek není,“ řekla nám Eva.

Širc patrně plánoval i změnu životosprávy, na sociální síti se ptal po permanentce do fitka. Jako by chtěl muž, který údajně trpěl depresemi, ve všem začít znovu. Václavovo okolí ale o jeho problémech nic netušilo. Všem se zdál v pohodě, jako by neměl žádné problémy. Přesto pak došlo k smutné tragédii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám