Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nejoblejší ženou, která se kdy objevila v plavkovém vydání slavného magazínu Sports Illustrated a do kapsy strčí i takovou Ashley Graham, která je aktuálně asi nejznámější XXL modelkou. A třiadvacetiletá Hunter McGrady se odhalujících kousků nebojí ani mimo pracovní dobu...

Na červeném koberci, vyrolovaném u příležitosti akce iHeartRadio Music Awards před arénou Forum v Los Angeles, tato metr osmdesát vysoká blondýnka v neděli hrdě pózovala v latexové podprsence s pásky imitujícími podvazky, kalhotkách do pasu a dlouhé, průhledné a siluetu kopírující sukni. Sebevědomí z ní přitom přímo tryskalo.

Před pár dny zase na párty zmíněného Sports Illustrated dorazila v dalším průhledném kousku, tentokrát overalu, jenž odhaloval vše, co pod ním měla, v jejím případě pouze černé spodní prádlo. Hunter se toho zkrátka nebojí a na své tělo je hrdá.

Nebylo tomu tak ale vždy. Jako teenagerka si prošla obdobím, kdy se snažila své křivky zkrotit. Postupem času ale přišla na to, že tím jen popírá svou přirozenost a že svádí předem prohranou bitvu.

Reklama

Další články

Načítám