Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Dominika Sedláčková čeká druhého potomka. Návrhářka, kterou si oblíbily české celebrity v čele s Ivou Kubelkovou, je v 5. měsíci těhotenství. S partnerem už mají skoro tříletého syna Roberta.

"Bude to zase kluk. Mohlo by to vyjít tak, že by byli s Robikem úplně nastejno, jen o tři roky," řekla Super.cz Dominika, která zatím přibrala minimálně. "Mám nahoře dvě kila, tak doufám, že to nedoženu," usmívala se.

Těhotenství si užívá, i když začátky prý byly krušné. "Už se cítím líp, ale je pravda, že každé těhotenství je jiné. S Robikem jsem nevěděla, že jsem těhotná, ale teď mi bylo zle pořád. Únava, pořád něco. Asi je to věkem," směje se.

V těhotenství pracovně nezahálí, stále navrhuje a připravuje další autorskou přehlídku se svojí maminkou Jaroslavou. "Modely budeme tvořit z ručně tkaných hedvábných materiálů. Na to se moc těšíme, protože je budeme tvořit, tkát a navrhovat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám