Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Český modeling zasáhla další smutná zpráva! Odešel totiž Václav Širc (†40), velmi talentovaný fotograf, o nějž se přetahovaly modelky, módní návrhářky i firmy.

„Mohu potvrdit, že v noci z druhého na třetího března byl na ulici nalezen mrtvý muž, ročník 1976. Všechno nasvědčuje tomu, že se jednalo o pád z domu. S ohledem na probíhající vyšetřování nebudeme poskytovat žádné další informace,“ sdělila Blesku Martina Fejfarová z policie v Kolíně.

Podle deníku měl fotograf skočit z pátého patra. Přitom prý údajně již brzy měl odjet na zahraniční dovolenou. Spekuluje se jak o problémem ve vztazích, tak o zdravotních potížích. Informace ale nelze nijak ověřit, je třeba k nim proto přistupovat s opatrností.

„Nezlobte se, ale podrobnosti o jeho smrti vám nemůžu sdělit. Takové právo má pouze jeho rodina,“ naznačila Hana Mašlíková, jedna ze Šircových modelek, že úmrtí fotografa nebylo asi úplně standardní.

„Milý Vašku, odpočívej v pokoji! Rozdal jsi zde mnoho radosti a úsměvů. Byl jednou ze skutečně čistých duší. Vážím si toho, že jsem mohla být tvou kamarádkou. Naučil jsi mě toho mnoho. Odešel velký umělec a skvělý člověk,“ napsala zase Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám