Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívenka na fotce pochází z drsných rodinných poměrů. Její rodiče měli problémy v práci, propadli alkoholu a často se hádali.

Jako malá navíc šilhala a musela nosit pásku přes oko. Tento zdravotní problém ale naštěstí vyřešila operace. I přes neradostné dětství se v šestnácti letech stala poprvé modelkou a později úspěšnou herečkou. Coby osmnáctiletá se vdala za hudebníka, manželství ale ztroskotalo. Štěstí našla až u akčního hrdiny Bruce Willise (69), ale ani s ním jí to nakonec nevyšlo. Už víte?

Na fotce není nikdo jiný než hollywoodská herečka Demi Moore (61). Rodačka z Rosswellu v Novém Mexiku o sobě dala vědět v osmdesátých letech, kdy se prosadila v několika teenagerských filmech. Úspěch zaznamenala především ve filmovém hitu Duch, kde si zahrála společně s Whoopi Goldberg a Patrickem Swayzem.

Diváci si ji však pamatují hlavně díky snímku Striptýz, kde vystavila na odiv svá ňadra. Za roli v sérii Kdyby zdi mohly mluvit byla nominovaná na Zlatý glóbus. Z dalších filmů zmiňme například Pár správných chlapů, Skandální odhalení, G.I. Jane či Šarlatové písmeno.

O Demi Moore (61) se hodně mluvilo v souvislosti s Brucem Willisem. Manželství s charizmatickým hercem sice Demi nevydrželo, ale dodnes jsou přátelé. Mají spolu celkem tři dcery - Rumer Willis, Scout LaRue a Tallulah Belle.

V roce 2003 se Demi zamilovala do o patnáct let mladšího herce Ashtona Kutchera, kterého o dva roky později pojala za svého v pořadí už třetího manžela. Ani do třetice všeho dobrého ale herečce manželství nevyšlo a opět podepisovala rozvodové papíry.

Demi Moore však nemusí zoufat. I po padesátce má postavu jako lusk a vypadá výborně, takže o nápadníky nemá určitě nouzi. A klidně může jako naše Lucie Bílá (58) zase sbalit zajíčka.

Reklama

Další články

Načítám