Hlavní obsah
Článek

Jednou z mnoha celebrit na premiéře snímku Kong: Ostrov Lebek byla Monika Leová (32). Česká Miss Earth pro rok 2013 si dobrodružnou cestu do virtuální reality prostě nemohla nechat ujít. Velká část dlouho očekávaného snímku se totiž natáčela ve Vietnamu, v zemi, kde má Monika své kořeny.

„Je tam opravdu nádherná příroda a na chvilku mě to tam zase vtáhlo. Připomnělo mi to, jak jsme po Vietnamu cestovali a navštěvovali jsme příbuzné i v těch nejchudších oblastech. Měli jen domeček z bambusu, spali jsme na dřevěných postelích bez deky a na záchod jsme chodili do džungle. Docela mě to tam naučilo nebát se tolik zvířat, která byla všude kolem,” zavzpomínala na cestu po domovině svých předků modelka a moderátorka.

Je jasné, že se Monika v životě nesetkala s životu nebezpečnými zvířaty, zobrazenými ve zmíněném snímku, ale i tak má ledacos za sebou. „V Austrálii, kde jsem navštívila sestru, jsme s přítelem měli ze zvířat ohromný respekt. Chodili jsme na túry po horách a měli jsme opravdu oči na stopkách, protože jsme věděli, že tam žijí jedny z nejnebezpečnějších zvířat. Hodně jsme riskovali, abychom viděli nádhernou nedotčenou přírodu, ale byli jsme opatrní a pořád koukali pod nohy, jestli nenarazíme na nějaké hady nebo jiné živočichy,” řekla Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám