Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) má do kapsy tak hluboko, že by potřebovala každou korunu, kterou jí kdo nabídne. A i když se teď našel další mecenáš, který jí chce jen tak pro nic za nic dávat peníze na živobytí, přesto je s podivem, že se vzdala dvoumiliónového honoráře. Za ty by přitom koupila synáčkovi Arturovi více jak čtyři sta tisíc obalů na sešity, na které donedávna neměla peníze!

"Je to tak. Již bylo domluvené, že pojede Megatour s Michalem Davidem (63). Měli mít program napůl a Iveta by dostala polovinu honoráře. S Michalem si plácla, ale když mě pak loni vyhodila z baráku, rázem nic neplatilo," krčí rameny exmanžel Bartošové Jiří Pomeje (†54), který turné Michala Davida po osmnácti českých a slovenských městech produkuje. Podle našich informací David inkasuje od sponzora za sérii koncertů čtyři milióny korun. Ivetě by tak připadla půlka.

"Michal je takový formát, že se chtěl rozdělit. Když to ale Ivetě nevyhovovalo, nedá se nic dělat. Michala poslouchají všechny generace a na všech místech svého koncertního turné bude mít plno," věří Pomeje. Ten nedávno přes Super.cz poslal své bývalé lásce drsný vzkaz o tom, že za všechny potíže ve svém životě si může sama a nemá z nich obviňovat někoho jiného.

Iveta místo příprav na turné s Davidem utekla z říčanského baráčku svého dočasného spasitele Josefa Rychtáře, kde si hrála s hasičskými hadicemi, sem tam padala a sem tam píše deníček, ve kterém se lituje, jak moc má těžký život. Ještě že jí něco kápne z nazpívání vokálů do filmu Hranaři.

Reklama

Další články

Načítám