Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejzářivějších hvězd současného modelingu Lucky Blue Smith v úterý oznámil na svém Instagramu, že s partnerkou Stormi Bree čekají miminko. Jen o pár hodin později se společně ruku v ruce vydali na slavnostní večeři magazínu V do restaurace Laperouse v Paříži, kde finišoval týden módy, během nějž byl osmnáctiletý rodák z amerického Utahu v jednom kole.

Teprve osmnáctiletý mladík, který se v modelingu pohybuje už od dvanácti let, randí s půvabnou o osm let starší kolegyní od loňského roku. Oznámení o založení rodiny tak bylo o to víc překvapující. Lucky Blue se ale navzdory svému věku i slibně rozjeté kariéře zřejmě role otce nemůže dočkat. Očekávání potomka totiž svým fanouškům (2,8 miliónu) oznámil následovně: „Ahoj lidi, chtěl jsem se s vámi podělit o důležitou součást mého soukromí. Mám krásné a překvapivé zprávy - Stormi a já budeme mít miminko! Je senzační vidět, jak byl můj život požehnaný. Jsem tak šťastný a už se té báječné zkušenosti nemohu dočkat!“

Pohledný 189 centimetrů vysoký blonďák s nezaměnitelným pohledem má na svém kontě kampaně pro značky jako Tom Ford, Calvin Klein, Moncler, Tommy Hilfiger, Philipp Plein, Gap či L'Oreal a patří mezi nejžádanější tváře v oboru. Se svými staršími sestrami Pyper Americou, Daisy Clementine a Queen Starlie navíc založili kapelu The Atomics, ve které Lucky Blue hraje na bicí.

Reklama

Další články

Načítám