Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Janey Byrne (48) žila ve spokojeném manželství až do chvíle, než si ji její muž začal dobírat kvůli jejím jedničkám. Po sérii plastických operací je na tom ovšem mnohem hůře než v době, kdy měla téměř plochý hrudník.

Příroda na Janey šetřila, ale drobná ňadra nevnímala jako velký hendikep. K zásadnímu zlomu došlo, když se o jejích tělesných proporcích nelichotivě vyjádřil manžel. „Tenkrát se za mě postavil, když jsem se prohlížela v zrcadle, sáhl mi na prsa a řekl, že vypadám jako chlap,“ zavzpomínala Janey.

Plastická operace jí ale sebevědomí rozhodně nezvedla. Kvůli vadným implantátům musela absolvovat pět zákroků, po nichž jí na těle zůstaly ošklivé jizvy. Když se teď Janey podívá do zrcadla, je na tom podstatně hůře než s původními jedničkami.

Poprvé si Janey nechala prsa vylepšit už v roce 2004. Nenatrefila ovšem na kvalitní kliniku, takže následovala jedna katastrofa za druhou. Nakonec zůstala bez implantátů a trpí bolestmi. Na její prsa padly veškeré rodinné úspory a manžel, jehož nemístná poznámka vše odstartovala, musel dokonce prodat své auto.

Reklama

Další články

Načítám