Hlavní obsah
Článek

Jeden den Lucie Bílá (58) překvapivě oznámila vztah s o 17 let mladším přítelem, o dva další už s ním vyrazila na rozhovor. Zpěvačka ruku v ruce se svým objevem Radkem Filipim přišla do rádia, kde o něm hovořila v samých superlativech. A i potetovaný svalovec promluvil. Co řekl?

„V mém životě se něco radikálně změnilo. Mám nádherného, hodného, laskavého muže, o kterého se mohu opřít. Nejsem sama. Nosí mě na rukách, a to opravdu. Má dva metry. Je k sežrání. Víš, jak mi ho holky závidějí?“ vtipkovala s moderátorem Vlastou Korcem na Impulsu zpěvačka.

„Seznámili jsme se na obnovené premiéře Carmen. Utíkala jsem před davem novinářů a schovala jsem se za největšího muže v místnosti. Ještě jsme se neznali, navíc stál zády. Představila jsem se jeho mamince a dostala jsem vizitku. Asi rok a kus jsem kličkovala jako zajíc a utíkala jsem. Bála jsem se vztahu. Cítila jsem v něm ale velkou oporu, byl pořád nablízku, navíc má laskavý humor a krásnou energii, tak jsem si řekla, že jsem hloupá. A pustila jsem ho k sobě. Zamilovala jsem se až po uši,“ přidala.

Pak byl k mikrofonu donucen přijít i Radek. Asi nebude na dlouhé proslovy, ale přesto řekl, co je jeho úkol.

„Nejsem tu od toho, abych dával rozhovory, a dávat je nebudu. Jsem tady od toho, abych chránil náš český poklad,“ svěřil se posluchačům.

„Rozhodla jsem se být šťastná a ten muž mě šťastnou dělá,“ dodala Lucie, která bude i hlavní hvězdou tradičního prosincového Českého mejdanu s Impulsem, na který už se prodávají i lístky a na němž by měl 16. prosince vystoupit třeba i Karel Gott nebo Miro Žbirka a desítky dalších.

Reklama

Další články

Načítám