Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Legendární herečka Jessica Lansbury zahájila kariéru už ve 40. letech minulého století. Nesmrtelná teta je však stále v dobré formě a do důchodu se nechystá.

Jednadevadesátiletá dáma se proslavila krimiseriálem To je vražda, napsala. Jako spisovatelka Jessica Fletcherová se před kamerou objevovala dvanáct let, během nichž natočila 264 epizod, jež se dočkaly několika televizních repríz.

Britská herečka se se seriálem rozloučila v roce 1996, ale ke své nejslavnější roli se vrátila ještě v několika speciálech. Angela má ve své sbírce sedm Zlatých glóbu, přičemž první z nich získala už v roce 1946 za vedlejší roli ve filmu The Picture of Dorian Grey. Její filmografie zahrnuje téměř stovku rolí a ještě není u konce. V příštím roce by se herecká legenda měla společně s Emily Blunt a Meryl Streep objevit v remaku muzikálu Mary Poppins.

Jednadevadesátiletá umělkyně je stále při síle, což předvedla v kalifornské Santa Monice, kde si vyšla na nákup ve šmrncovní růžové bundě. Doprovod jí dělal syn Anthony (65), který se po vzoru své slavné matky dal také na herectví.

Reklama

Další články

Načítám