Hlavní obsah
Článek

O tom, že po boku Lucie Bílé (58) se objevuje nějaký ten čas nový muž, se šušká už dlouho, ať teď ale zpěvačka kápla božskou a svou o dost mladší lásku představila veřejnosti. Super.cz teď mluvil s lidmi, kteří byli svědky jejich randění v době, kdy byl Radek pro média ještě někdo úplně neznámý!

„Potkali jsme je asi před měsícem v Praze na benzínce. Vůbec bych si nevšiml toho, že je to Bílá, kdyby mě na to neupozornila kamarádka. A vedla se za ruku s tím klukem, kterého teď představila. Měli se hodně k sobě,“ řekl Super.cz zdroj.

„Musel jsem se smát, protože ten samý den jsem si zrovna přečetl její srdceryvné vyjádření o tom, jak je chuděrka sama, na Vánoce, pořád, že by potřebovala chlapa. A přitom ho už měla dávno. Chytře to s fanoušky hraje,“ přidává.

„Co se týče jejich věkového rozdílu, působili nesourodě, ale je to jejich věc. Je jasné, že je Lucie pro ty kluky přitažlivá tím, kým je. Má pro ně sexy mozek,“ narazila naše druhá informátorka na slavnou hlášku o Jiřím Paroubkovi.

„Byli by hloupí, kdyby toho nevyužili. A ona taky, když o ni mají mladí zájem. Pořád je lepší mít intimnosti s klukem, než přebalovat starce,“ dodal se smíchem její společník.

Reklama

Další články

Načítám