Hlavní obsah
Článek

Nicole Lewis měla už od dětství sklony k tloustnutí. Když vyrůstala v neutěšených rodinných poměrech, jídlo pro ni bylo jediným potěšením.

Obézní Američanka z Ohia prožila těžké dětství. Poté, co její otec, který pracoval jako kamioňák, domů přinesl kokain, Nicole se zhroutil celý svět. Oba rodiče se totiž stali závislými na drogách a nejevili o ni zájem. Náladu jí dokázaly zvednout jen sladkosti, jimiž zaháněla nepříjemné pocity. Následkem přejídání už v 16 letech vážila 180 kilogramů.

Morbidně obézní žena si navzdory svým tělesným parametrům našla partnera, s nímž má dvě děti. Její hmotnost však v mateřství dosáhla astronomických 310 kilogramů a Nicole se stala nepohyblivou.

„Oba moji rodiče byli drogově závislí, celé dětství se u nás doma děly strašné věci. Když nedostali svoji dávku, vybíjeli si na mně zlost. Tehdy jsem jedinou útěchu viděla v jídle,“ zavzpomínala Nicole, která vyhledala pomoc odborníků v americkém Houstonu.

Během prvního měsíce se její váha snížila o pouhých pět kilogramů, za další dva to byly jen tři. Nicole tehdy dostala varování, že pokud nebude dodržovat přísný režim, nebude moci podstoupit operaci žaludku, po níž by hubla podstatně rychleji. Výstrahu naštěstí uposlechla a nyní je o 73 kil lehčí. Dokud však nezhubne minimálně metrák, na její postavě nebude úbytek příliš patrný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám