Hlavní obsah
Článek

První casting na finalisty dalšího ročníku soutěže Muž roku je za námi a prezident soutěže David Novotný je velmi spokojený. Přihlásilo se víc než 300 mladých mužů z celého Česka a ze třech desítek pozvaných polovinu finálové dvanáctky spolu s porotou, kde byl mj. loňský muž roku Josef Kůrka anebo moderátorka Eva Perkausová (30), bez problémů vybrali.

Eva už se vybírání finalistů účastnila podruhé a je nadšená. "Koho by nebavilo sedět a koukat na krásná těla, na krásné chlapy?" smála se. A jaký je její typ? "Líbí se mi tmavší typy. Ty mi padnou do oka víc," přiznala. Na Muže roku se mohou přihlásit muži ve věku od osmnácti do devětadvaceti, ona sama takové limity při výběru partnerů nemá. "Věk je jenom číslo, můžu si rozumět s pětadvacetiletým klukem, ale i mužem po čtyřicítce," přiznala.

Za to, že se účastnil soutěže Muž roku, je rád její loňský vítěz Josef Kůrka. "Přineslo mi to dost zakázek v modelingu a v reklamě. Byl jsem na světové soutěži v Thajsku a díky tomu mi přišly i nějaké nabídky ze zahraničí," pochlubil se nám Pepa, který po soutěži sekl s prací dozorce ve věznici a kromě modelingu se věnuje profesi osobního trenéra.

"Zatím jsem spokojený, je z čeho vybírat, a doufám, že se jich spousta ještě přihlásí, protože máme ještě další casting 8. dubna. Nejdůležitější je, aby kluci měli české občanství a nenatáčeli ani nefotili žádnou erotiku," připomněl ještě David Novotný.

Reklama

Další články

Načítám