Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro klepe na dveře! Ani nemrkneme a bude tu čas dovolených, opalovaček a koupání. Nenechávejte nákup plavek na poslední chvíli a připravte se na letní sezónu s předstihem. Proč? Protože vychytáte ty nejlepší kousky z nových limitovaných edicí!

Nenechte si ujít: Nejžhavější plavkové novinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dvoudílné, jednodílné, barevné i tlumené. Ať už preferujete cokoliv, v nových kolekcích si zaručeně vyberete. Jsou pestré na střihy i velikosti a navrženy tak, aby se v nich cítila sexy opravdu každá žena. My jsme pro vás vybrali pět kousků, ale Vy můžete omrknout všechny na Astratex.cz.

Jděte s kůží na trh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pestrá žlutá, sexy střih a dokonale tvarovaný dekolt – to jsou Push-Up plavky Cher. Na první pohled zaujmou trendy výrazným odstínem a hravým volánkovým lemem. Nechají vyniknout krásné opálení a vaše ladné křivky. Vyztužené košíčky s kapsičkou pro vložení Push-Up výplně se ale postarají o to, aby byl váš dekolt tou nejkrásnější ozdobou. Nebojte se ukázat víc kůže!

Štíhlejší bříško za tři, dva, jedna…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nestíháte vyladit postavu do plavek? Nevadí. Jednodílné plavky Ysabel to vyřeší za vás. Díky optickému efektu, který vytváří květinová látka a chytrý střih, vypadá v plavkách skvěle i nějaké to deko navíc. Kromě štíhlejšího pasu vám jednodílné plavky Ysabel pomohou i s dekoltem – mají totiž vyztužené košíčky.

Výbava hvězdy pláže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte plavky, které se nedají přehlédnout? Chcete být originální, trendy a samozřejmě sexy? Dvoudílné plavky Isabella si zamilujete na první pohled! Kontrastní neonové barvy, originální střih a vyztužené košíčky – recept na dokonalý plážový outfit. Horní díl střihu bardot krásně zdůrazní linii ňader, kterou můžete ještě více umocnit odepnutím ramínek. Buďte neodolatelná!

Bezchybný dekolt a okouzlující křivky…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… vám zajistí dvoudílné plavky Scarlet. Horní díl ve střihu bardot má pevně vyztužené košíčky, boční kostice a vyjímatelné Push-Up vycpávky, takže bude dokonale sedět i při divokých vodních radovánkách. Navíc vám zajistí opravdu bezchybně tvarovaný a krásně plný dekolt. Ramínka jsou odepínací, takže můžete při opalování nechat svůj dekolt vyniknout ještě více. Odoláte?

Ani jednodílné, ani dvoudílné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tankiny vládly loňské sezóně a tu letošní nebudou o nic méně trendy. A není se čemu divit! Nabízejí to nejlepší z jednodílných i dvoudílných plavek! Jsou neuvěřitelně pohodlné, zakryjí rizikové partie a při opalování vám umožní horní díl vyhrnout a opálit i bříško. Rozkvetlé tankiny Flower v trendy modrobílé kombinaci zdobí kontrastní červené šňůrky, které jim dodávají šmrnc – co jim říkáte?

Další články

Načítám