Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když Vanessa De Bartolo pacientům zakazovala nezdravá jídla, byla jim k smíchu. Baculatá sestřička totiž dle svých parametrů jídelníček také příliš neřešila.

Nyní osmadvacetiletá Australanka vždy toužila po práci ve zdravotnictví a pomoc druhým lidem brala jako životní poslání. Když začala v 18 letech studovat, přivydělávala si brigádou v řetězci rychlého občerstvení, kde měla jako benefit neomezenou konzumaci zdejší produkce. A to se samozřejmě projevilo na její postavě. Ve 26 letech Vanessa nakynula na 152 kil.

„Pacienti si mě dobírali a divili se, že mám kvalifikaci na to jim radit ohledně stravování. Někteří z nich mi dokonce řekli, že jsem tlustá,“ zavzpomínala na časy, kdy se v nemocnici cítila nepříjemně. Kvůli obezitě se dokonce nevešla do běžné pracovní uniformy a musela si nechat šít speciální oblečení velikosti 5XL.

Před dvěma lety se boubelka z nemocnice rozhodla zhubnout. Zakázala si oblíbené pochutiny a pořídila si permanentku do fitka. Úsilí se vyplatilo. Vanessa je o 70 kil lehčí a pacienti z ní mají mnohem větší respekt.

Reklama

Další články

Načítám