Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a reportérka Martina Jandová prožívá se svým partnerem Petrem Jelínkem pohádkové období. Dva měsíce si užívali dovolenou v Thajsku a chystají se i na další cesty. Novinkou je také to, že se k partnerovi stěhuje a prodává proto svůj luxusní byt nedaleko Tančícího domu.

"Byt prodávám, je to moje srdcovka. Prožívám ale období plné změn, nové začátky, rozhodla jsem se prodat byt i proto, že moje dcera se odstěhovala, zamilovala se a já bydlím u přítele, pořizujeme si společný byt, tak je možné vyhodit minulost za hlavu se vším všudy. Rozhodla jsem se byt prodat a na starý kolena se zajistit, abych právě nemusela tak dřít," řekla Super.cz Martina, která svůj luxusní byt se šesti pokoji a šedesátimetrovou terasou v centru Prahy prodává za astronomických 16 miliónů korun.

I když bude zabezpečená, práci neopouští. Po dovolené se dala opět do práce a natáčí reportáže pro Top Star. "Bez práce být nemůžu, můj přítel je tolerantní a chápe to. Točím dál v denním Top Staru a chystám nový projekt," dodala na párty Top Staru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám