Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dávno pryč jsou časy, kdy se módní policie zaměřovala jen na něžné pohlaví. Emancipace se posunula i směrem k pánské módě a uvědomělému muži není jedno, co si na sebe vezme. No, a když mu někdo napoví, kde takové věci nakoupí, není co řešit. S Budchlap.cz si určitě vybereš – široký sortiment, super kvalita a top ceny! Pojďme se podívat na několik jarních kousků! U nás najdeš vše pod jednou „střechou“!

Originální jarní bundy pro elegány

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáš stylovou bundu, která odolá slabším mrazíkům, ale zároveň jde jaru vstříc? Kvalitní materiál zaručí tělesný komfort, bez problému odolá větru i jarním přeháňkám, přičemž nechá tělo klidně vydechnout. Moderní design pak splňuje vysoké nároky nejnovějších módních trendů. Vyber si z naší nabídky přechodných bund, za které se nebudeš stydět a jež potěší oko něžného pohlaví!

Mikiny pro aktivní pohodáře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z původně sportovního oblečení se časem stala nadčasová klasika, která nestrácí sílu a která nesmí chybět v šatníku žádného chlapa. Nošení mikiny je v podstatě vyjádřením osobního postoje – ležérní elegance jako dělaná pro pohodové chlapy. Budchlap.cz Ti nabízí široký sortiment trendy mikin z příjemného bavlněného materiálu ať již s kapucí, nebo bez kapuce.

Bez košile ani ránu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zamysli se a zeptej se sám sebe, jaký kousek oblečení chlapa nejlépe definuje? Jestli jsi dospěl k závěru, že je to košile, vyhrál jsi! Výhoda pánské košile spočívá v tom, že padne skutečně každému a vypadá v ní skvěle. Je libo klasickou jednobarevnou košili, košili s potiskem nebo moderní kousek s kárem? Máš rád slim-fit střih nebo dáváš přednost klasice?

Což takhle dát si „kalhoty“?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaké štěstí je žít ve 21. století, alespoň co se módy týče! Pro žádný jiný produkt to neplatí více než pro pánské kalhoty. Velmi chic jsou jak kalhoty klasické, tak tzv. joggery (pohodlné kalhoty zakončené elastickou látkou) nebo tepláky. Soudobá módní nálada je velmi uvolněná a nedrží se přísných společenských pravidel. Pozor: neplatí ovšem pro tepláky v opeře! Zkrátka důraz je kladen na pohodlí a praktičnost, což chlapům otevírá nebývalé možnosti sebevyjádření.

Boty (nejen) do roboty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem letošního jara se stanou jednak polobotky v kombinaci s džíny, resp. chinos kalhotami, jednak lehké tenisky, které nejlépe pasují k joggerům a teplákům. Boty jsou vyhotovené z příjemných materiálů (kůže, eko kůže, textil), odolné podrážky pro pohodlnou chůzi pak ze syntetické gumy.

Další články

Načítám