Hlavní obsah
Článek

To bylo ale slávy! Manželé Eva Hrušková a Jan Přeučil společně oslavili narozeniny. Nerozlučná dvojice, již o radost ze života nepřipravila ani finanční tragédie, si je tak blízká, že dokonce sčítá svůj věk. Popelka a její štramácký manžel tak společně oslavili 145 let.

Oslavu postaršího páru si nenechal ujít ani jmenovec známé herečky Láďa Hruška. Mistr laciných receptů a kuriózních vychytávek do domácnosti na tuto výjimečnou událost dorazil s dámským doprovodem. Společnost mu ovšem nedělala partnerka, již by okouzlil svým kuchařským umem, ale maminka Maruška. Láďa jí dopřál večer ve společnosti známých osobností, které slavily na obrazovce úspěch dávno předtím, než ukuchtil svůj první výtvor.

Manželům, kteří se těší na vnoučka, přišli pogratulovat Petra Černocká, Marie Tomsová či Liliana Malkina. Nechyběl ani režisér Tomáš Magnusek, který Janu Přeučilovi v seriálu Stopy života svěřil roli pedofilního sbormistra. Herec tehdy na obrazovce dokonce odhalil své pozadí.

Párty navštívila také nechvalně proslulá sestra Hruškové. Jana Yngland je známá svými nekorektními výroky o migrantech a zvažuje dokonce politickou kariéru. Večer se ovšem nesl v poklidné atmosféře a na žádnou kontroverzi nedošlo.

Eva a Jan jsou i v pokročilém věku plní životního elánu a pozitivní energie, již šíří do světa skrze představení pro děti. Jejich muzikálové zpracování českých pověstí nabízí zábavná hudební čísla a zároveň působí výchovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám