Hlavní obsah
Článek

Slovenská kráska Andrea Kerestešová (39) nafotila jedny z nejsmyslnějších fotek své kariéry. Pro herečku, kterou znáte ze seriálu Vyprávěj, to bylo ale taky jedno z nejsložitějších focení. „Už předtím jsem byla nastydlá a teď se to ještě zhoršilo,“ svěřila se Kerestešová, která se obětovala pro děti z dětského domova v Mariánských Lázních, na jehož účet půjde výtěžek z dražby kalendáře.

„Focení jsem si moc užila, jenom mi nebylo moc dobře. K dětem mám velmi kladný vztah. Vždyť jeden z mých bratrů má pět dětí a druhý dvě. Když jedu na Slovensko, tak je vždy plný barák dětí,“ svěřila se Super.cz herečka, která sice vlastní děti nemá, ale nedávno se stala dvojnásobnou seriálovou maminkou.

„Během natáčení mám ze scén s dětmi respekt. Už od střední jsem často chodívala do dětských domovů, kde jsme jim hráli různá představení. Když je to cizí dítě, tak se bojím, abych mu neublížila,“ prozradila Andrea, která nyní ulehla s angínou.

„Byla jsem teď u doktora a musím odpočívat. Fotograf Daniel Zahrádka mě totiž chtěl fotit ve vodě a ta byla dost ledová. Nestěžuju si, ale v pondělí mám natáčení, takže se musím vykurýrovat. Jsem ale zvyklá, že mi na léčení musí stačit jenom dva dny. Takže bych ráda vzkázala svým kamarádkám, aby se mnou na víkend nepočítaly. Celý ho prospím,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám