Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krasobruslař Tomáš Verner na představení nové soutěže tanečních skupin Czech Dance Tour 2017: Roztančíme Česko práskl, že aktuálně nemá holku.

„Aktuálně přítelkyni nemám,” uvedl Tomáš, který často dostává otázky, jestli loví, nebo je loven. „Řeknu to tak, jak to je, moc nelovím, spíš čekám, jestli se něco namane. Když se objeví nějaký zájem, tak mně to samozřejmě pohladí ego, ale není to úplně ten způsob, který by pro mě byl nejpříjemnější. Pokud se potkáme s tou pravou, tak to bude určitě vzájemný lov,” smál se sportovec.

Bude muset být Tomášova budoucí partnerka sportovkyně? „Nikdy neříkej nikdy, nebudu tedy tvrdit, že bych nebyl s nikým, kdo nesportoval. Daleko radši bych byl s někým, kdo má pohyb součástí života, abychom měli nějaké sporty, které bychom spolu mohli provozovat. Nemyslím tím přímo krasobruslení, ale rád bych si šel zahrát tenis, volejbal nebo další kolektivní sporty.”

Verner přišel na to, že ideální prostor k setkání s dokonalou partnerkou je posilovna. „Samotného mě to překvapilo. Před měsícem jsem začal kvůli zdravotním potížím znovu trénovat. Můj trenér mě přesvědčil, že holky, které chodí do fitka, jsou cílevědomé, ctižádostivé, mají disciplínu, jsou ochotné na něčem dlouhodobě pracovat, a navíc si většina z nich sama vaří. Tím tedy zapadají do teorie ideální ženy,” vysvětlil krasobruslař.

Jak už jsme zmínili, tak Tomáš Verner se společně třeba s Markem Dědíkem ze StarDance stane porotcem nové soutěže tanečních skupin. Role porotce je pro něj nová. „Byl jsem seznámený se systémem rozhodování, který je převzatý z krasobruslení. Je to pro mě proto daleko jednodušší, než zvedat čísla teoretické hodnoty,” řekl Tomáš a jedním dechem dodal: „Držím palce všem tanečníkům, choreografům a trenérům, co ročně protančí stovky párů tenisek nebo střevíčků, ať na soutěži předvedou to nejlepší, co natrénovali. Tanec a krasobruslení mají k sobě velmi blízko, jsou sportem i uměním zároveň. Vybírat nejlepší protagonisty proto není o číslech na stopkách nebo o metrech v doskočišti, ale i o 'drajvu' tanečníků a o tom, jak vnímají hudbu a choreografii společně.“

Reklama

Další články

Načítám