Hlavní obsah
Článek

Čekali bychom, že zpěvačka Michaela Nosková (41) vezme na Matějskou pouť spíš svoji dceru Elišku, než aby tam řádila s kolegy z muzikálu Ples upírů, který se hraje v GoJa Music Hall hned vedle kolotočů. Dcera byla ale u svého tatínka, Míšina exmanžela Honzy. S ním ji mají ve střídavé péči, ale brzy se to změní. Eliška má i nového brášku, kterého si o víkendu užívala.

"Teď to máme tak, že se snažíme přizpůsobit Elišce, tak aby to co nejvíc vyhovovalo jí. Ne vždycky je dítě spokojené s tím, jak se mezi sebou domluví rodiče. Projevila zájem, že by byla radši, kdybychom to uzpůsobili jinak. S Honzou jsme si na to sedli a dohodli se, že bude víc u mě a častěji bude na víkendy u něj," svěřila nám Míša.

Výhodné je to i pro ni a expartnera. "Já mám víc volno v týdnu a o víkendech hraju v muzikálech a Honza přes týden normálně pracuje a o víkendech má volno. Takhle je to pro všechny nejlepší. Eliška už půjde i do školy, ta střídavá péče by se také hůř kombinovala. I když se domnívám, že úkoly by s ní měl dělat spíš Honza, protože on je z nás dvou ten inteligentnější. Ale první třídu snad zvládnu," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám