Hlavní obsah
Článek

Pro někoho to možná bylo překvápko, každopádně v neděli prasklo, že zpěvačka Lucie Bílá (58) není sama samotinká, naopak už má po boku zase urostlého fešáka, fitness trenéra Radka. Když se podíváme do minulosti, zjistíme, že Lucka má slabost pro vyšší a udělané chlápky se strništěm. A nový objev pěnice sice jejímu ex Petru Makovičkovi z oka nevypadl, ale hned několik rysů mají společných!

Z několika předchozích vztahů Bílé je jasné, že dává přednost fyzicky zdatným mužům, pokud možno o dost vyšším, než je ona sama. A nesmí to být žádná holátka!

Však jak Makovička, se kterým randila pět let, tak Vašek Noid Bárta, s nímž byla po svatbě dva roky, byli naposled bez vousů snad v předškolním věku.

A i Radek, který je podle některých ženských fanoušků slavice zatím největším fešákem, kterého kdy po boku měla, se neobejde bez pěstovaného strniště.

Petr Makovička během vztahu s obletovanou zpěvačkou zůstával vždy v pozadí, zájem médií mu dělal asi tak dobře, že když už musel s Lucií na veřejnost, vyrašila mu nejspíš vyrážka. Uvidíme, jestli to má podobně Radek, který prý Bílou musel uhnat, nebo naopak randění se slavnou umělkyní šikovně a vkusně využije.

Bílá již dlouho chodí s mladšími muži, sama pro sebe si to vysvětluje tak, že mladíci mají větší kuráž než pánové v jejím věku.

„Život je krásnej, když má člověk lásku, a on byl tak trpělivej, že mě přemluvil. Ale trvalo mu to dlouho. Jsem ráda, že byl trpělivej, protože to stojí za to,“ uvedla k novému vztahu Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám