Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přednedávnem Marek Dědík oznámil, že po šesti letech hodlá konečně pojmout za manželku svou přítelkyni Terezu. Když jsme se s ním potkali naposledy na představení nové soutěže tanečních skupin Czech Dance Tour 2017: Roztančíme Česko, nemohli jsme se nezeptat, jak probíhají svatební přípravy.

„Plánování svatby je díky mé pracovní vytíženosti posunuté," smál se Marek Dědík. „Může se stát, že to do roka nestihneme. Jsme spolu ale tak dlouho, že načasování tolik nehraje roli,” dodal.

Má už tanečník, který ve StarDance dováděl s Olgou Šípkovou, Jitkou Schneiderovou a Veronikou Žilkovou, jasnou představu, jak bude jeho den D vypadat? „To právě ještě vůbec nemáme. Máme několik představ a musíme se dohodnout na té finální,” říká Dědík, který dokonce nevylučuje, že by ke svatbě mohlo dojít v zahraničí. „Není jisté, že to bude v zahraničí, bylo by to víc soukromé,” říká Marek.

Bez tance se to na Dědíkově veselce pochopitelně neobejde. „Je pravda, že v soukromém životě moc netančím, skoro nikdy netančím na plese. Bez tance na svatbě by to nešlo, máme svou písničku, na kterou rádi tančíme,” říká.

Dědík se ve zmíněné taneční soutěži objeví v roli porotce, což pro něj není poprvé. „Mám porotcovskou licenci, pro mě ale bude jiné, že budu hodnotit jiné taneční styly. Možná si to víc užiju, nebudu totiž úplně za odborníka a spíš se nechám strhnout srdcem,” říká několikanásobný mistr České i Slovenské republiky v latinskoamerických tancích a jedním dechem dodává: „Tanec není o věku, ale o sebevyjádření. A to naprosto přirozeném, tak jako tlukot srdce, prostě rytmus, který proudí jako krev celým tělem. To mně imponuje celou mou taneční kariéru.“

Reklama

Další články

Načítám