Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S přibývajícím věkem, stresem a permanentní únavou mi začaly postupně řídnout vlasy. Denně jsem stála před zrcadlem a snažila se skrýt „plešku“ na čele důkladným tupírováním a lakováním. Pro varování ostatním ženám jsem se nakonec rozhodla o svůj příběh podělit.

Bylo to šílené. Vlasy stále ubývaly

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každým dnem jsem stála před zrcadlem a sledovala, jak jsou mé vlasy jemnější a stále více mi pod nimi prosvítá pokožka hlavy. Dokonce i má kadeřnice mi doporučila změnit barvu vlasů ze světlé na tmavou, ať se má řídkost vlasů ztratí a nejdou vidět nově vznikající lysinky… Byla jsem úplně zoufalá, protože i každodenní úprava účesu byla velmi náročná – fén, „tupírák“ a silné tužidlo bylo na denním pořádku. Když už si i kolegyně v práci začaly všímat změn na mé hlavě, můj stud dosáhl maxima. Ten pocit opravdu nepřeji nikomu zažít! Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 19. 3. 2017!

Kamarádka přišla jako spása z nebe

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po čase, kdy jsem ve společnosti prakticky nesundala nejrůznější klobouky, barety a šátky, na mě padla deprese, jelikož mi došlo, že tohle není řešení. Paruku a příčesky jsem zavrhla ihned. Zrovna, když jsem zvažovala finančně náročnou aplikaci umělých vlasů, tak se otevřely dveře a v nich stála Marcela – má nejlepší kamarádka. Ta už dříve rozhodila sítě ve svém okolí, aby zjistila, co by mi mohlo pomoci. Byl jí doporučen opravdu silný doplněk stravy Reneval, který už pomohl mnoha lidem k hustější kštici. Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 19. 3. 2017!

Změna byla naprosto šokující

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S jasným cílem zachránit své vlasy jsem Reneval Neo začala ihned užívat. Jako špión jsem sledovala, jak každým dnem padají vlasy méně a méně, až jednou padání zcela ustalo. Reneval totiž obsahuje potřebné množství aminokyselin, minerálů, vitamínů, nenasycených kyselin, pivovarských kvasnic a zlatého prosa, které mé zničené vlasy tolik potřebovaly! Renevalu vděčím za to, že dnes nemám oči pro pláč a na hlavě paruku. Vlasy mi postupně přestaly padat, byly pevnější a navíc v nich byl opět život. Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 19. 3. 2017!

Vyhráno jsem ale ještě neměla. Vypadala jsem z pořád stále ztrhaně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O svém trápení s únavou jsem se rozhodla svěřit v lékárně, kde mi lékárník doporučil skvělého pomocníka – Tree3Chlorellu. Na tento jedinečný doplněk stravy nenechám už nikdy dopustit, jelikož mi po pár dnech vlil elán zpět do mých žil. Přípravek totiž obsahuje jedinečný Tree3 complex, kde se pojí chlorella, zelený čaj a kurkumin, který má silné antioxidační účinky, stejně jako extrakt zeleného čaje. Tree3Chlorella pomáhá díky obsažené biomase chlorelly odstranit škodlivé látky a těžké kovy a zároveň posílit vitalitu organizmu. Tree3Chlorella nyní s dopravou zdarma do 19. 3. 2017!

Další články

Načítám