Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Zuzana Kronerová je v českém filmu víc doma než v tom slovenském. V poslední době jsme ji mohli vidět například v Bábě z ledu, Domácí péči, Masarykovi, komedii Všechno nebo nic nebo ve filmu Rudý kapitán, za nějž byla nominována na cenu pro herečku ve vedlejší roli na Českých lvech.

"Když myslíte, že my, slovenské herečky, máme být nominované, tak my se z toho těšíme," míní Kronerová, neboť kromě ní byla na Lva nominována i její jmenovkyně a další rodačka ze Slovenska Zuzana Mauréry. "Máte pravdu, že v Čechách už hraju častěji než na Slovensku, ale mám velkou radost, že na Slovensku hraji ve studentských filmech bez nároku na honorář," prozradila, že vydělává u nás, aby doma mohla pracovat zadarmo.

Módní kritici asi paní Kronerovou za volbu jejího slavnostního modelu moc nepochválí, sama však byla spokojená. Zejména s náhrdelníkem sladěným s obroučkami brýlí. "Je to práce vynikající slovenské módní návrhářky Ley Fekete a její sestra Dana Prekopová vytvořila tento francouzský design brýlí. Všechno to ladí, včetně laku na nehty," pochlubila se nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám