Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zuzana Stivínová oslavila návrat do Česka z Ameriky, kde několik žila, ve velkém stylu. Seriál HBO Pustina, v němž hrála hlavní roli, dostal ocenění i na Českém lvu. Na předávání se ovšem Zuzaně díky jejímu obřímu dekoltu jen málokdo podíval do očí.

"Ještě před Pustinou jsem tady ale natáčela americký film Underworld: Krvavá lázeň. Ale to byl hollywoodský biják," upřesnila. "U Pustiny to byl pro mě výjimečný návrat. Možná to pro ně byla i výhoda, že měli herečku, která má čas, protože nemá angažmá v divadlech. Točili jsme u Karlových Varů, často jsme točili v exteriérech dost daleko od Prahy. Kdybych měla divadlo, musela bych dohrát představení a jet na plac, což leckdy ani není možné. Bylo výhodou, že jsem na to byla čerstvá," míní Stivínová.

A jak její návrat na českou scénu pokračuje? "Měla jsem takovou čurdu v seriálu Svět pod hlavou, pak jsem se objevila na okamžik ve filmu Po strništi bos, který se bude promítat až v srpnu. Pak jsme udělali krásný televizní film Monstrum s režisérem Viktorem Polesným, to je neuvěřitelné drama skoro antických rozměrů o Švecovi, který měl nelehký úkol vystavět sochu Stalina. A včera jsme dotočili jednu epizodu seriálu Soudce A. K., kde hraju obhájkyni," vyprávěla.

Zaslechli jsme, že by si Stivínová měla zahrát i herečku Jiřinu Štěpničkovou, která měla velmi nelehký osud. "Samozřejmě po tom toužím. Jestli to vyjde, bylo by to krásné, ale zatím je předčasné se radovat. Ještě uvidíme," nechtěla rozebírat podrobnosti herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám