Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty minulý týden dokončila chemoterapii a radioterapii, které podstupovala kvůli rakovině prsu, již jí lékaři diagnostikovali v únoru 2015. Všichni její blízcí i fanoušci teď doufají, že všechno dobře dopadne a klepou na dřevo - Brenda z Beverly Hills 90210 vypadá čím dál lépe, 'zdravě a šťastně', píše Daily Mail.

Dobře se herečka i cítí, dokonce natolik, že v sobotu večer s manželem vyrazila na charitativní gala večeři nadace Animal Hope and Wellness Foundation. „Je mi ctí být jedním z hostů,“ napsala Doherty ještě před začátkem akce na sociální síti. Tam je vůbec velmi aktivní a nezdráhá se zveřejňovat ani snímky z nemocnice. Ohledně své nemoci je velmi otevřená a pro mnohé jistě inspirující.

Do společnosti, kam Doherty oblékla černé krátké šaty a doplnila je kouřovým líčením, ji doprovodil manžel Kurt Iswarienko, který je herečce oporou od začátku jejího boje s nemocí. Shannen nyní čeká na výsledky testů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám