Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na castingu do finále soutěže Muž roku jsme potkali i syny slavných otců. Proti sobě budou bojovat synové herce Luďka Soboty a zpěváka Stanislava Hložka. Navíc se prý od dětství znají.

"To, že sem půjdeme, jsme si navzájem neřekli. Známe se odmala. Dokonce jsme chodili i na stejnou základní školu a měli stejnou třídní učitelku. Naši bydleli kousek od sebe," svěřil nám Láďa, kterému už bylo osmadvacet, takže měl poslední šanci se do soutěže přihlásit. Pracuje jako tenisový trenér a řemeslu rodičů se vyhýbal.

"Díky tomu, že jsem syn Luďka Soboty, tak jsem dostával různé menší roličky, ale táta i máma mi herectví rozmlouvali," dodal. Modeling by ale prý "na stará kolena" zkusil rád.

Ani Matyáš Hložek nechtěl být zpěvákem jako táta, i když jsme ho na castingu přinutili, aby zanotoval Holky z naší školky. Věnuje se studiu a k tomu hraje hokej. "Už ale jenom za univerzitu, naposledy jsem to zkoušel na Kladně, ale bylo nás dvacet a vybrali jen dva, takže jsem neměl štěstí," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám