Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z osobností, která slavnostně zahajovala letošní výstavu orchidejí v pražské Botanické zahradě, byla Jana Plodková (42). Prostředí skleníku Fata Morgana vyvolalo v herečce vzpomínku na prožité dovolené. Naší kameře se Jana svěřila s jedním z nejhorších zážitků z cest, které absolvovala se svým životním partnerem Filipem Žilkou.

„Na Korsice jsme se vydali na výlet na kole do vyhlášené zátočiny, která je pověstná krásným koupáním. Když jsme tam dojeli, tak jsme byli tak unavení, že jsme přišli na to, že nemáme sílu se vrátit zpátky. A ani vodu a jídlo. Celé odpoledne jsme strávili tím, že jsme šli podél pobřeží a nesli kola na zádech. Naštěstí nás zachránila nějaká loď, ke které Filip doplaval. Tak jsme se nakonec dostali do města,” vzpomíná Jana Plodková a jedním dechem dodala: „To jsem si vážně myslela, že nepřežijeme. A přežili.”

Všechno zlé je ale k něčemu dobré, a právě tento zážitek byl jedním ze základních kamenů spokojeného vztahu páru. „Pro Filipa to byl jasný důkaz toho, že našel TU ženskou,” smála se Jana Plodková.

Související témata:
Kostarika

Reklama

Další články

Načítám