Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (30)je ve třináctém týdnu těhotenství. S fotbalistou Tomášem Řepkou čeká syna. Exkluzivně Super.cz poskytla rozhovor o svém požehnaném stavu.

Jsi v třináctém týdnu těhotenství. Bylo miminko plánované?

Neplánovaně jsem vysadila antikoncepci, která mi došla před dovolenou do Dubaje. Nestihla jsem si koupit novou a tak jsem odjela bez ní. Letěli jsme last minute. A pak už jsme se domluvili s Tomášem, že zahajovat další měsíc nebudu.

Miminko tedy vzniklo v Dubaji?

Miminko je narozeninové. Vzniklo přesně v den mých třicátých narozenin, tedy 12. července. Netušili jsme, že to bude tak rychlé, ale příroda chtěla.

Jak těhotenství prožíváš?

Samozřejmě přišly na počátku pekelné nevolnosti. První měsíc a půl jsem neustále zvracela. Bylo to hodně podobné jako s Viktorinkou.

Kolik si zatím přibrala?

Dvě kila, které mám ale zatím zřejmě jen v prsou.

Je pravda, že to bude chlapeček?

Na genetice v Olomouci u doktora Poláka se opravdu ukázalo, že čekám kluka.

Jak prožívá těhotenství Tomáš?

Je šťastnej stejně jako já. Hrozně se těší.

Takže bude v rodině další fotbalista?

To nereším. Třeba budeme mít šachistu (smích).

Už přemýšlíte s Tomášem nad jménem?

To nás teprve čeká. Zatím žádného favorita nemáme.

Co tvoje dcera Viktorka, jak reagovala?

Když viděla první ultrazvuk, tak jsem jí řekla, že to je maminky bříško, kde bydlí malý kosmonaut. Řekla jsem jí, že to je tajemství a měla zakázáno to vyprávět ve školce. Dneska šla štastná do školky, že to konečně může kamarádkám říct. Má hroznou radost, že bude mít brášku.

Trošku se nabízí otázka kdy bude svatba?

Svatba je nejčastější otázka. Není na pořadu dne. Nejdůležitější je pro nás nyní to, aby bylo miminko zdravé. Tomáš je navíc stále ženatý.

Reklama

Další články

Načítám