Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

London Fashion Week je jednou z největších módních akcí na světě. Kromě módních redaktorů nejrůznějších mutací módních magazínů sem vyrazily také české blogerky, například Míša Štoudková.

Hned po příletu do Londýna čekaly na všechna děvčata příjemné úpravy zevnějšku, česání, líčení a výběr outfitu. „Původně jsem myslela, že to bude hračka. Chtěla jsem mít vše vymyšlené dopředu a nebrat žádné zbytečnosti. Ale znáte to, divili byste se, co všechno nacpu do jednoho příručního zavazadla,“ říká Štoudková, která s sebou na akci měla také tři modely od českého návrháře Jiřího Kalfaře.

Vrcholem celého dne i výletu byla přehlídka britské značky Top Shop, která se konala v prostorách galerie Tate Modern. „Už když jsme na akci dorazily, věděly jsme, že to bude zlatý hřeb výletu. Před budovou se to hemžilo topmodelkami a paparazzi, kteří čekali na celebrity,” uvedla Štoudková.

„Když jsem se posadila na své místo a před sebou viděla Olivii Palermo, rappera will.i.ama a Nicole Richie, říkala jsem si, co tu vůbec dělám," komentovala přehlídku II. Česká Vicemiss 2005 a dodala: „Mrzí mě, že nemám více fotek, ale byla jsem z toho vážně u vytržení a celou show jsem si nesmírně užila. Na focení jsem se v tu chvíli nemohla vůbec soustředit."

Kromě této akce navštívily holky spoustu dalších přehlídek a událostí. Neopomněly ani nákupy, které jsou v britské metropoli zejména pro blogerky povinností. „Po tom všem bylo nejtěžším úkolem zabalit vše zpět do kufrů. Samozřejmě nám během London Fashion Weeku nějaká ta móda přibyla. Už na letišti jsme začaly vybírat nejlepší fotky a třídit si myšlenky do článků na blog a videí,” řekla Míša Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám