Hlavní obsah
Článek

Z pár společných rande se jim třikrát povedlo domluvit si schůzku na místě, kde se konala nějaká velká akce a byli tam přítomní fotografové. Kdyby si Kateřina Kristelová (44) a Tomáš Řepka (50) chtěli založit fotoalbum jejich vztahu, mají ho zmapovaný od jejich první schůzky a ani si nemuseli dělat selfie.

"Bylo to bizarní. Tenkrát, když nás fotografové nachytali poprvé, tak to bylo fakt naše první rande. A pak jsme dvakrát vyrazili do kina a shodou okolností tam zrovna probíhaly nějaké slavnostní premiéry," už se tomu smála Katka, která poprvé se svým novým partnerem vyrazila na akci oficiálně. Na premiéře muzikálu Rocky už s fotoaparáty počítali.

Nebyla by to ale ona, kdyby ji i tam potkalo něco nečekaného. Nikdo totiž nevěděl, že uvedení účinkujících a tvůrců bude mít na starosti její expřítel Kamil Bartošek. V Kongresovém centru měl seděl dokonce ob dvě řady od Katky s Tomášem.

"Ráda jsem ho viděla, prohodili jsme pár vět," držela si glanc Kristelová, i když konec jejího vztahu nebyl zrovna idylický. To Kamil nadhled postrádá, ač si zakládá na svém smyslu pro humor. Když na jevišti, tedy v kulise boxerského ringu mluvil o vztazích, vypustil z úst velmi nevhodnou větu o tom, že ty jeho skončily tím, že partnerka byla debilní kráva. Kristelová s Řepkou si tím ale večer zkazit nenechali a ani bývalý fotbalový bouřlivák se nenechal vyprovokovat, ač v tomhle případě by mu to nikdo vyčítat nemohl.

Reklama

Další články

Načítám