Hlavní obsah
Článek

U divaček je velmi oblíbený, ve světě muzikálů si ale už udělal jméno víc zpěvem, než aby se spoléhal jen na svůj zjev. Teď bude ale hodně prodávat své tělo. Jeden ze dvou představitelů Rockyho ve stejnojmenném muzikálu se totiž bude každé představení svlékat. Při rozhovoru s Peterem O. Pechou jsme ho donutili, aby ukázal, v jaké fyzičce je!

A rozhodně si neudělá ostudu. Však také přípravy trvaly přes pět měsíců, on i Honza Kříž dřeli od rána do večera v posilovně, měli boxerské tréninky, do toho zkoušky muzikálu, který odstartoval v pátek.

„Jsem jako Rocky, který se dostane na zápas o mistrovský titul. Cítím se taky tak. Když vidím scénu, tu práci za tím, nadšení, jsem jako Alenka v říši divů,“ svěřil se nám mládenec na zkouškách čtrnáct dní před samotnou premiérou.

Peter má díky přípravám fakt výbornou kondici, zpevnilo se mu celé tělo, je vysekaný, jak nikdy.

Jeho přítelkyně to ale neocení.

„Zkoušení je náročné tak, že přijdu domů a jdu spát. Ona ještě není doma z práce. Ráno se vedle ní probouzím, ještě spí, a já už jdu na zkoušku,“ vysvětluje. Takže kdyby dnes jeho láska přišla s tím, že je těhotná, bylo by asi jasno a přišel by nejspíš rozchod.

„V tento moment by taková situace byla velmi pravděpodobná,“ směje se sympaťák Peter.

Když kývl na nabídku, moc dobře nechápal, jak může muzikál podle oscarového filmu Rocky fungovat.

„Ale je to opravdu nádherná lovestory s krásnými písničkami. Jsou tam ale věci, které ohromí i chlapy. Boj je dělaný kontaktně. Vždyť nemůžeme mít ani na čele mikrofon, je to tělo na tělo. Musíme být přesní. I pánové si tedy přijdou na své,“ dodal Pecha s tím, že už dostal od kolegy i do ciferníku, naštěstí nešlo o nic vážného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám