Hlavní obsah
Článek

Při vší té práci sportovního komentátora stihl i poctivě plnit manželské povinnosti a díky tomu se může chlubit tím, že se svou manželkou rozhodně nesnižují porodnost. Ba právě naopak! Bývalá hvězda České televize Petr Svěcený, který teprve před pár týdny přešel do soukromé stanice, provokuje s tím, že má doma čtyři holky. Mrkněte na video!

K tématu jeho dětí jsme se dostali přes jeho novou práci v muzikálu.

„Ztvárňuji trošku sám sebe, hrajeme komentátory hlavního boxerského zápasu mezi Rockym a Apollem,“ vysvětlil nám Petr, který byl ještě před páteční premiérou nadšený z diváky naplněných generálek, při níž lidé vytvořili výbornou atmosféru.

Jeho rodina se z tohoto kšeftíku nijak nevzrušuje a je v tom prý nedorozumění. „Doma mám čtyři holky, jednu ženu a tři dcery. Myslí si, že Rocky je mužská záležitost, já je přesvědčuji o tom, že je to hlavně love story. Vychází to z oscarové jedničky filmu. Je tam hodně tématiky pro ženy i krásná muzika,“ řekl Super.cz Svěcený.

„Nejstarší dceři je třináct, pak mám sedmiletou a nejmladší téměř čtyřletou. Mám to hezky rozvrstvené tak, abych se každé věnoval s něčím jiným. Každá má jiné koníčky,“ prozradil nám.

Jestli půjdou v jeho stopách, se prý ještě nedá odhadovat. „U mladších je to brzy, ta starší se vzhlíží v tenisu. Baví ji to, takže možná jednou budu komentovat její zápas,“ směje se diváky oblíbený televizák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám