Hlavní obsah
Článek

Zlobivější polovina z ruského hudebního dua TATU, populárního převážně na přelomu milénia, Julia Volkova je oproti dřívějším letům k nepoznání. Zpěvačce je dnes dvaatřicet a se svou bývalou parťačkou Lenou Katinou se po několika pauzách v roce 2014 profesně definitivně rozešly. Julia se mezitím pokoušela nepříliš úspěšně prorazit na sólové dráze. To jí nakonec hodně zkomplikovala i prodělaná rakovina...

Volkova teprve loni v dubnu poprvé veřejně přiznala, že měla maligní nádor štítné žlázy. Rakovinu sice porazila, ale chyba během operace ji prý připravila o hlas. Po zákroku dokonce nemohla ani mluvit. Tou dobou měla podle svých slov hlas velmi slabý a chraplavý a čekala ji další operace až v daleké Jižní Koreji, která měla stav jejích hlasivek zlepšit. Ani poté se ale žádný návrat do hudebního nebe nekonal.

Julia ovšem dál zůstává v paměti nejvěrnějších fanoušků a právě pro ně je i nadále atraktivní na sociálních sítích. Na Instagramu tak přes 180 tisíc lidí sleduje její proměny v poněkud umělé stvoření. Julia je ovšem také už dvojnásobnou maminkou, a to dvanáctileté Viktorie a devítiletého Samira.

Reklama

Další články

Načítám