Hlavní obsah
Článek

Držitelka šesti olympijských medailí nemusela mít obavy, že by na Pevnost Boyard nebyla dostatečně fyzicky připravena. Kateřině Neumannové to jde ovšem lépe na sněhu než v bahně.

Nejúspěšnější česká běžkyně na lyžích sice profesionální kariéru pověsila na hřebík, stále je však ve skvělé kondici, takže si v adrenalinové soutěži ostudu rozhodně neudělala. Zápas v bahně ale není její silnou stránkou. Na zlatou medaili, již má Katka z Turína, to bohužel nebylo.

„Bojovala jsem se strážkyní Boyardu v bahně, takže jsem byla opravdu zaprasená od hlavy až k patě. A absolvovala jsem jednu běžeckou disciplínu, dohromady s Martinem Písaříkem jsme běželi v pračce. Přiznám se, že odmala mám fobii z hadů a nesnáším ta zvířata, která na Boyardu jsou,“ zavzpomínala Neumanová na natáčení.

Na videu můžete sportovkyni, která se zúčastnila zimních i letních olympijských her, vidět v akci. V Pevnosti Boyard se v sobotu předvede společně s Leonou Machálkovou, Martinem Písaříkem, Danielem Bambasem a Richardem Nedvědem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám