Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco všichni ostatní na párty zpravodajství TV Prima byli veselí, bujní a pružní, moderátorka Miniduelu Lenka Špillarová sotva lezla. Jen pár hodin před večírkem jí totiž vyřezávali z oblasti beder znamínko. "Bylo to dost hluboké, udělalo se mi úplně špatně, když jsem viděla spoustu krve pod sebou a pak ještě jednou v tramvaji, kde jsem málem omdlela," svěřila nám.

Na bedrech má čtyři stehy, nemůže se pořádně sehnout a na měsíc má zakázané cvičení. "Znamének mám hodně, některá mi vypalovali, tohle bylo hodně špatné, tak se muselo vyříznout. Takže rýsování do plavek nebude. A vůbec toho mám teď nějak hodně, ulomil se mi kus zubu, tak mi to trhali, a navíc mě začalo bolet pravé oko," asi se trochu rozkládá Lenka.

A pokud jde o opalování, tak to má v podstatě kvůli četným znaménkům zakázané. "Na sluníčko nemůžu. Plavky si vzít můžu, ale musím být namazaná a ležet někde ve stínu. Dodržuji to a moje dermatoložka mě vždycky chválí, jak jsem krásně bílá. Ale pak jsem šla ke své praktické lékařce, ta mi brala krev a za týden mi volala, že mám málo vitamínu D a musím chodit na sluníčko. Tak nevím, co mám dělat," svěřila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám