Hlavní obsah
Článek

S Miss ČR 1998 Kateřinou Stočesovou (44) se moc často nevidíme. Když se ale sejdeme, vždycky jsme v šoku, že vypadá tak, jako by soutěž krásy vyhrála třeba před týdnem. Kudrnatá blondýnka, která je matkou dvou dětí, se skoro nezměnila.

Tentokrát jsme se potkali na zahájení motocyklového veletrhu. Katka bývala vášnivou motorkářkou, kvůli dětem ale tuhle nebezpečnou aktivitu omezila. "Už si vyjedu jenom občas, chystáme se s manželem i na sraz veteránů. A děti už mají dětskou elektrickou motorku. Snažíme se je krotit, ale když na to budou chtít v budoucnu sednout, bránit jim nebudeme. To je asi lepší je naučit řídit a znát věci, které by měly na silnici na dvou kolech respektovat," řekla nám.

Annemarie bude šest, Christopherovi tři, tak mají ještě dost času. "Ale i malý už na té elektrické motorce řádí," smála se Katka, že ale děti nejsou jen po ní, ale i po partnerovi. "Aleš taky jezdil na motorce, ale měl ošklivou nehodu, tak už se tomu trošku brání. Já naštěstí nic velkého neměla, stávaly se mi spíš kuriozity, jako když jsem zastavila, zapomněla dát nohy na zem a spadla jsem jako pytel brambor," vyprávěla nám.

Kromě dětí se Katka věnuje obchodu, s mužem mají tři prodejny pro golfisty. Modeling už dávno pověsila na hřebík. "Spousta lidí říká, že je to škoda. Ale byla to jen nějaká životní etapa, teď jsem maximálně šťastná v životě, který mám, naprosto mě naplňuje," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám