Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po novém nábytku? Pospěšte si a ušetříte spoustu peněz. Už jenom poslední 3 dny zbývají do konce speciální akce v e-shopu MT nábytek, kde na vás čekají slevy až 73 %. A to není všechno. Nábytek tam teď pořídíte na výhodné splátky zdarma. Takže zaplatíte jen to, co si objednáte, a ani korunu navíc. Vyberte si z bezmála 10 000 modelů a udělejte si do 8. března radost, ať jste žena, nebo muž.

„Nábytek je perfektní,“ chválí nový jídelní set Jana. Nechte se i vy příjemně překvapit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevné bukové dřevo, rozkládací deska stolu z odolného lamina, komfortní polstrování sedáků židlí. To jsou jen některé z předností jídelního setu Darius, který právě teď u MT nábytek koupíte s více než poloviční slevou. Přidejte si výběr moření dřeva i barev potahů z látky nebo ekokůže, výborné hodnocení a vyjde vám, že lépe si svou jídelnu jinde nezařídíte. Extra tip! Dříve za 16 220 Kč.

Jak díky nábytku ušetřit za elektřinu? Posviťte si doma obývací stěnou za skvělou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen slova chvály mají pro obývací stěnu Elian ti, kdo už si ji postavili ve svém obýváku. A není se čemu divit. Potěšilo je variabilní rozmístění skříněk, stejně jako praktické úložné prostory nebo odolná povrchová úprava s přírodním dekorem. A co na své stěně obdivují nejvíc? LED osvětlení vitrín, které k ní na přání dostali. Prožívejte i vy hezčí večery se svítícím nábytkem. Dříve za 11 437 Kč.

Romantická, praktická, útulná? Pořiďte si ložnici, o jaké sníte, se super akční slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po tom, aby se vám lépe usínalo i vstávalo? Pořiďte si ložnicovou sestavu Veria a vaše sny se změní ve skutečnost. Díky výběru šířky postele i typu matrací si ložnici přizpůsobíte na míru svým potřebám, ve velké šatní skříni a komodě najdete dostatek úložných prostor nejen na oblečení, a oblíbená barevná kombinace projasní všechna vaše rána. V akci už jen 3 dny! Dříve za 17 576 Kč.

Jak nejlépe uložit potomka ke spánku? Do prostorné dětské postele zlevněné o čtvrtinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chraňte potomka před problémy s páteří v pozdějším věku. Pořiďte mu kvalitní dětskou postel Julien, jejíž výhody si pochvalují už spousty rodičů a jejich ratolestí. Vy i váš potomek oceníte moderní povrchovou úpravu se snadnou údržbou, užitečný úložný prostor v šuplíku s různými barvami úchytu i velký výběr matrací v e-shopu. Výborné řešení do každého dětského pokoje. Dříve za 5 738 Kč.

Kde seženete nábytek levnější až o 73 % a dostanete ho na splátky zdarma? Koukněte se

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si nábytek, po jakém toužíte, právě teď. U MT nábytek k tomu máte spoustu pádných důvodů: Senzační slevy až 73 %. Splátky bez navýšení a poplatků s volbou doby splácení. Výběr z bezmála 10 000 modelů. Včasnou a spolehlivou dopravu. Bleskové dodací lhůty skladových kousků. A další a další výhody nákupu v e-shopu č. 1 s bytovým vybavením. Neváhejte a využijte je, mimořádná slevová akce končí už za 3 dny.

Další články

Načítám