Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Patricia Arquette, známá z filmů Stigmata, Pravdivá romance, Ed Wood či Chlapectví, za které v roce 2014 obdržela i Oscara, je ženou několika tváří a jak se zdá, tak i tvarů... Zatímco ještě na nedělním udílení Cen Akademie bodovala jednoduchou černou róbou, která dokonale zahalila nedostatky a naopak vyzdvihla přednosti její postavy, a také decentním účesem a líčením, jen tři dny poté byla na ulici doslova k nepoznání.

Osmačtyřicetiletá herečka, která na Oscarech zářila vedle svého vzrostlého přítele, umělce Erica Whita, ve středu zašla do obchodního centra The Grove v Los Angeles. Její vzhled byl ovšem od toho nedělního na hony vzdálený. V pruhované košili se záplatami vypadala, jako kdyby před chvílí vylezla z postele, na hlavu narazila klobouk, vklouzla do kozaček a jen si zaskočila pro čerstvé rohlíky na snídani...

Arquette pochází ze slavné herecké rodiny a je dvojnásobnou maminkou. Prvního syna Enza měla ve dvaceti s muzikantem Paulem Rossim a dceru Harlow Olivii s druhým manželem, hercem Thomasem Janem (prvním byl Nicolas Cage). Jejím tatínkem byl filmový herec a producent Lewis Arquette a sourozenci pak kromě Davida Arquetta ještě herci Richmont a Rosanna Arquette.

Její sestrou byla i kabaretní umělkyně, herečka a aktivistka Alexis Arquette, která se narodila jako Robert a v roce 2006 si operativně změnila pohlaví na ženu. Zemřela loni v září na srdeční selhání v důsledku HIV, kterým onemocněla ještě jako teenager.

Reklama

Další články

Načítám