Hlavní obsah
Článek

Ani s padesátkou na krku Jennifer Lopez (54) nepolevuje v pracovním nasazení a kromě zpěvu se věnuje i herectví. Na slavnostním uvedení druhé řady seriálu Shades of Blue nestárnoucí sexbomba zazářila jako na jevišti při svých koncertech.

Jako zpěvačka se už Jennifer dávno zařadila mezi popové stálice a dokáže konkurovat i o generaci mladším kolegyním. Její herecké ambice se ovšem s tak nadšeným přijetím v minulosti nesetkaly. Všestranná umělkyně byla za své výkony na stříbrném plátně desetkrát nominována na Zlatou malinu a za roli v komedii Láska s rizikem ji dokonce získala i se svým tehdejším partnerem Benem Affleckem (51).

Krimiseriál Shades of Blue, v němž Jennifer Lopez hraje svobodnou matku a policistku spolupracující s FBI, ji ale ukazuje v podstatně lepším světle. Za svou roli dostala People´s Choice Award, jíž se během své bohaté kariéry nikdy nedočkala ani jako zpěvačka. Seriál navíc pokračuje druhou řadou, takže u diváků rozhodně nepropadl.

Sexy čtyřicátnice nové díly propagovala v New Yorku. Jennifer pro tuto příležitost zvolila outfit, jímž obtáhla své dokonalé křivky. Maminka devítiletých dvojčat Emme a Maxe se stále může pochlubit pevnými ňadry a odvážný výstřih je u ní sázkou na jistotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám