Hlavní obsah
Článek

Má za sebou opravdu krušný život a chvíle, kdy nemyslel na nic jiného, než na to, jak co nejrychleji ukončit své bytí. Syn slavného hudebníka Jiřího Zmožka Marcel Zmožek ale naštěstí ani po tragické autonehodě své exmanželky nehodil flintu do žita a po letech strádání a prakticky i chudoby svůj život otočil o 180 stupňů.

„V dětství jsem hodně utíkal z domova. Ve škole jsem byl samý průšvih, rodiče to se mnou neměli lehké. Ale to nejhorší přišlo ve chvíli, kdy se mi zabila bývalá manželka. Jsem citlivá povaha, všechno jsem si strašně bral, nic mě na světě netěšilo. Opravdu jsem si přál smrt, ale naštěstí jsem nikdy pro to nic neudělal. Samozřejmě jsem v té době skončil i na psychiatrii,“ řekl Super.cz již v mládí slavný Zmožek, jenž časem poznal svou nynější manželku Petru. S tou má sedmiletou Emilku a osmnáctiletého Samuela.

A přestože před lety byl bez koruny, přespával u kamarádů a nevěděl, kam se bude jeho život dál ubírat, dnes je žádaným zpěvákem, nevydělává vůbec málo, má luxusní dům a hlavně spokojenou rodinu.

„Co se týče dětí, tak tam jsem tátu vlastně předehnal. Mám čtyři děti, tři vlastní, syna zesnulé ženy jsem adoptoval. Všechny ale miluju stejně. A ještě v něčem jsem tátu překonal. On psal jen hudbu, já píšu i texty,“ směje se Marcel.

Ten zpívá písničky, oblíbené především u starších spoluobčanů, býval hvězdou jedné hudební stanice, než mu zakázala politický song. „Majitele chápu, vůbec se na ně nezlobím. Když bude zájem, časem se asi budeme moci domluvit na další spolupráci,“ říká zpěvák.

Již 16. března večer vystoupí v pražském Divadle U Hasičů na svém narozeninovém koncertě.

„Protože je mezi posluchači ona kontroverzní písnička Papaláše do koše populární, určitě tam zazní. A chybět nebude ani duet se sedmiletou Emilkou Mámo a táto, děkuju vám. Už se moc těším, bude to dojemné,“ uzavřel muž, který hází hlasy kritiků za hlavu s tím, že mu za jeho hudbu vděčně děkují ti, kterým zlepšuje náladu, a že nic podstatnějšího není.

Reklama

Další články

Načítám