Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Přístav hlásí novou posilu. A diváci se mají opravdu na co těšit. Do seriálu totiž jako lavina vtrhne živočišná slovenská herečka Vanda Károlyi coby Vilma Bláhová, která zaujme nejen svými ženskými přednostmi.

Bude to živel, který jen tak nikdo nezkrotí. Pokusí se o to Václav Jiráček alias Míra Šimáček, jenž si v seriálu zahraje její přítelkyni.

„Vilma Bláhová je velice svérázná ženská, velmi autentická a dost živelná, takže myslím, že k Šimáčkovi se dost hodí. Není to žádná tichá, plachá, introvertní baba, spíš je to ježibaba. Ti dva se k sobě hodí naturelem, takže s Vencou nám to spolu, myslím, jde,“ prozradila Vanda.

A čím ji role Vilmy bavila? „Myslím, že mám ráda vtip, humor, ráda se směju a Vilma je velice vtipná, nemá ještě děti, závazky, takže život si naplno užívá,“ říká herečka.

Dokonce i prozradila, jak Šimáčka sbalila. „Šimáček má rád erotické hrátky, když je zamilovaný, novoty, a navíc máme společnou věc. Myslím, že jsme odraz takových novodobých šmejdů, máme rádi rychle vydělané peníze, rádi se obracíme v obchodě a prodáváme hlouposti,“ uvažuje.

Při natáčení Vilma zažila chvíle, kdy musela bez ohledu na počasí zahrát různé scény. „Moje první klapka byla v patnácti stupních po dešti, byla jsem nahá, jen v podprsence, v mokré trávě, bez deky, bez ničeho,“ směje se Vanda. Natáčela i to, jak se s Mírou Šimáčkem seznámila.

„Je to rekonstrukce našeho seznámení na pláži, takže zase budu nahá, bez deky a jen v podprsence,“ uzavřela Vanda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám