Hlavní obsah
Článek

Pokud budete po prohlédnutí jeho fotek trpět nočními můrami, vězte, že jsme vás varovali předem! Český zpěvák a skladatel Jarek Šimek (50), který se před časem přeměnil ze všedního stárnoucího seladona do svalnatého miniborečka, se rozhodl svléknout před fotoaparátem, nechyběly tuny šminek a kytara, zakrývající jeho „mužstvíčko“. Snímky si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Zpěvák se na focení a vystoupení „šminkuje“ sám. Nevidí na tom nic divného, už jenom kvůli odleskům potu, a říká, že kdo z umělců tvrdí, že to nedělá, dělá to potají nejvíc.

Kvůli nim je ale na některých fotkách od reality k nepoznání. „Už dřív se mi smáli, že na některých fotkách vypadám jako Brandon z Beverly Hills 90210. Ale zase je nějaká změna, osobně se mi snímky fakt líbí,“ tvrdí Šimek.

Umělecké odvážné fotky mu nafotil v Česku i v USA vyhledávaný fotograf Milan Junek.

„Poslední dobou do mě někteří rýpají, že ukazuji pořád své tělo, že jsem snad exhibicionista. Když jsem ale před lety hrál Doodyho v Pomádě, byl jsem šťastný, že jako jediný z kluků nemusím sundávat triko. Cvičením jsem však svůj celoživotní komplex z těla odboural a teď jsem si splnil tajný sen, černobílé umělecké akty. Poctivě jsem kvůli tomu dřel v posilce, až jsem to přehnal. Snížil jsem sacharidy prakticky na nulu a málem se z toho zbláznil, musel jsem s depresemi k lékaři. Mozek bez cukru prostě nefunguje. Aspoň budu mít ale památku. A teď už dám se svým tělem pokoj a budu se věnovat hlavně práci,“ dodal Šimek, který po letech slaví v rádiích úspěch s romantickou hitovkou Svatební.

Reklama

Další články

Načítám