Hlavní obsah
Článek

Jak už jsme informovali, nedávno proběhl soud s útočníkem Waldemarem M., který se pokusil zavraždit zpěvačku a herečku Veroniku Zelníčkovou. Ta se od srpnové události, při níž její život opravdu visel na vlásku, dala docela do kupy, ale poslední dva týdny zase zažívá peklo!

„U soudu jsem byla. Bohužel jsem se s ním setkala, i když jsem nechtěla. Do očí jsme se vzájemně nepodívali. Bylo to ale stejně těžké. Několik týdnů před soudem se mi začaly vracet noční můry. Bylo to hrozné. Hodně lidí se mě na to ptalo, což je nepříjemné. Je hloupé, že se k tomu musí člověk vracet po takové době, navíc když se z toho snaží dostat,“ svěřila se Super.cz Veronika.

Ta upozornila i na to, že někteří lidé se k ní chovají necitlivě. „Myslí si, jak jsem v pohodě, a třeba i v divadle na to téma nemístně vtipkují. V pohodě samozřejmě vůbec nejsem, ale snažím se to nedávat najevo. Pak jsou tací, kteří na to narazí nechtěně, a na ty se nezlobím, protože to nemyslí zle,“ věří zpěvačka.

Zelníčková se už proti pro někoho směšnému rozsudku (pachatel se přiznal, odvolával se na cukrovku a dostal osm let) ohradila.

„Dostal málo. Za slušné chování ho mohou pustit za šest let. Z toho mám největší strach. S přítelem stavíme dům, on (pachatel – pozn. red.) všechno ví. Také ví, kde budeme, proto se bojím jeho propuštění,“ vyjádřila své obavy krásná dívka, která by nejradši vrátila čas zpátky.

„Vím, že byl cukrovkář. Nemohu posuzovat, jestli při útoku měl záchvat, nebo ne. Ale byl si vědom toho, co dělá, a to je pro mě podstatné. Jako svědek se ale odvolávat nemohu, musím čekat na zázrak od státního zástupce,“ věří Zelníčková.

Podle ní je jasné, proč k útoku došlo: kvůli penězům. „Slíbil nám dovolené, získal od nás asi tři sta tisíc. Za pár dnů jsme měli odlétat, pořád jsme ale neměli letenky. Proto si myslím, že mu to přerostlo přes hlavu, protože už nevěděl, co má dělat,“ dodala Veronika Zelníčková, která se snaží zapomenout v práci. Teď se třeba s kapelou Anacreon poctivě připravuje na turné s Arakainem, jemuž budou dělat předkapelu.

Reklama

Další články

Načítám